50 jaar volleybal in Lint

Dit seizoen (2016 - 2017) vieren we met VC Tesla Lint het 50 jarige bestaan van onze Club. Wie ons een beetje kent weet dat we dit niet onopgemerkt zullen laten voorbijgaan. We hebben het feestjaar alvast goed in gang getrapt met een stevige Kick-Off Party op zaterdag 21 mei 2016. Daar hebben we in grote lijnen laten weten wat jullie dit seizoen kunnen verwachten. Voor zij die er niet bij waren, of voor zij die het niet meer weten, een opfrissing:


De Smasher

We hebben een hemels lekker biertje genaamd "De Smasher" laten brouwen bij brouwerij 'Het Nest'. Zoals dat hoort bij een Belgisch biertje is er ook voor de Smasher een bijhorend glas ontworpen. Schol! Klik hier voor het filmpje met het geurige en kleurige verhaal achter De Smasher.

De Cavaran

We beschikken over een trendy hippe "Food & Booze Truck" genaamd "De Cavaran". We zouden hier een foto kunnen plaatsen om te tonen hoe dit pareltje op wielen er uitziet, maar dat doen we niet. Er zijn namelijk ontiechelijk veel activiteiten gepland waarbij je ons blinkend bolide-aanhangsel kan aanschouwen. Aan onze Cavaran zal je telkens frisse glaasjes Cava en uiteraard dappere Smasherkes kunnen degusteren.

Waar is Wally?

Tijdens dit feestseizoen zal je elke maand kunnen meedoen met een "Waar is Wally" challenge.

  • Onze Cavaran zal op verschillende mooie zondagse namiddagen op een geheime locatie in Groot Lint geplaatst worden. In de Cavaran zal de door jong en oud gekende, rood-wit gestreepte Wally verschuild zitten.
  • De locatie wordt pas de dag zelf bekend gemaakt via facebook, e-mail en website. De personen die Wally het eerst weten te vinden maken kans op een mooie prijs.
  • Ben je niet als eerste op de juiste locatie, dan nog win je sowieso een gezellige namiddag. Om beurt zullen seniorenteams de Cavaran bemannen/bevrouwen en op hun eigen manier omtoveren tot een "Loungy PopUp-Food&Booze-Truck'
  • Zie onderaan voor alle data.

Stratenvolley Deluxe (RetroWeekend)

Het is een feestzoen en daarom maken we een luxe-weekeneditie van het legendarische stratenvolleytornooi (43ste editie!). Doorheen het weekend staat er naast volleybal nog heel wat op het programma voor jong én oud. Onder andere het retromuseum "50 Tinten Volleybal in Lint" zal dan geopend worden en een heel het weekend te bezichtigen zijn. Er zal eveneens een Retromatch gespeeld worden.

Volley Lint OSCARS Gala Night

De Volley Lint OSCARS Gala Night wordt de apotheose en tevens afsluiter van het feestseizoen "50 jaar volleybal in Lint".

Het wordt een avond vol glitter en glamour, waar mensen die leuke filmpjes hebben ingestuurd in de prijzen kunnen vallen. Iedereen krijgt de kans om zich galagewijs in chique kleren te hijsen en te pronken op de rode loper. Je zal kunnen geniet van lekker eten en drinken. Er zal veel show worden verkocht en op het einde kan je alle remmen losgooien op de dansvloer. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het vervoer, want de regelen we voor jou!

Klik hier voor alle info.

Alle Activiteiten op een rijtje

Als onze activiteitenkalender nog niet aan uw koelkast prijkt, dan kan je hieronder de digitale vinden (klik op de afbeelding)