Stageweek U15 & U17 - 26 tot 30 augustus 2019

Het komende jaar belooft een schitterend seizoen te worden met heel wat sportieve uitdagingen. De voorbereidingen achter de schermen zijn volop aan de gang. Het materiaal wordt nagekeken en aangevuld, de terreinen worden op maat ingepland bij de Witte Merel en alle jeugdtrainers zijn aangeduid. Exacte trainingsmomenten volgen binnenkort. De jeugdwerking draait op volle toeren en we zullen het komende seizoen 2019 – 2020 aanvangen met maar liefst 14 jeugdploegen. Een record. Daar komt uiteraard heel wat bij kijken, maar het belooft de moeite te worden.

We starten het nieuwe seizoen deze zomer voor onze bovenbouw – U15 & U17 –  met een unieke stageweek tijdens de laatste week van augustus in De Witte Merel. Met het voltallige jeugdtrainersteam van Tesla Lint hebben we een boeiende, leuke en gevarieerde trainingsweek uitgewerkt. Uiteraard zullen we op een creatieve manier aan onze conditie werken, maar nemen we ook ruim de tijd om de verschillende volleybaltechnieken aan te scherpen.  Spelsysteem en teamplay mogen in het lijstje uiteraard niet ontbreken. Op vrijdag sluiten we de stageweek af met een gezellige BBQ op Verano Beach samen met de ouders. We vragen een kleine bijdrage van 25€ per persoon voor heel de stageweek en de BBQ.

Tijdens de stageweek starten de trainingen om 15u. Elke dag trainen we 3,5 uur, verdeeld in 2 hoofdblokken met een pauze van 1,5 uur om iets te eten (zelf mee te brengen) en te rusten. Enkel op donderdag stoppen we vroeger en op vrijdag wordt het laatste blok vervangen door een BBQ op Verano Beach. Die start om 18h30, maar je bent welkom vanaf 17h.

Schrijf je asap in (liefst voor einde juni) via deze google form en geef aan welke dagen je aanwezig kan zijn, zodat wij de trainingen op maat kunnen voorbereiden. Geef ook expliciet aan of je aanwezig kan zijn op de BBQ en met hoeveel personen (jeugdspeler meegerekend). We vragen een kleine bijdrage van 15 € per extra volwassene en 10€ per extra kind voor de BBQ, drank ter plaatse te betalen.

Geniet van jullie vakantie en tot binnenkort!
Team Jeugd