Stratenvolley Lint - Editie 44

Op zaterdag 19 mei organiseren we het 44ste stratenvolleytornooi in en rond het park van Lint. Na de speciale editie van vorig jaar met onder andere de viering en de tentoonstelling van 50 jaar Volley Lint en de retro match, maken we er dit jaar weer iets speciaals van door…… terug te keren naar de oorspronkelijke bedoeling van het stratentornooi, een gezellig tornooi voor iedereen.

Vergeet uw smartphone en luie stoel, maak een ploeg of ploegen met uw buurt en kom een dag plezier maken. Winnen mag, maar is absoluut niet het belangrijkste.

Voor de jeugd van 8 tot en met 12 jaar is er een aangepaste volley activiteit van 9u30 tot 12 u. Hiervoor kan je ter plaatse inschrijven.

Het tornooi is vooral bedoeld om mensen samen te brengen, uw buren uit de straat of wijk nog beter te leren kennen, een sportieve dag in en rond het park te hebben, plezier te maken, en daarbij ook eens tegen een bal slaan, in de hoop dat die over het net gaat én dan nog eens binnen de lijnen blijft. We maken aangepaste reeksen zodat elke ploeg er iets aan heeft. Volleyballers zijn uiteraard welkom, maar nog meer iedereen die met zijn buren eens wil proeven van onze sport.

Naast volleybal zijn er extra activiteiten voorzien, opvang voor uw kindjes tot en met 7 jaar en eten en drinken voor spelers én supporters met ons pop-up café waar je onder andere onze exclusieve artisanale Smasher kan drinken.

We hebben Lint ingedeeld in een aantal straten of wijken, met telkens een verantwoordelijke die onze en uw contactpersoon is. Spelers die een ploeg vormen moeten in deze straat of wijk wonen, en er moeten altijd minstens twee dames op het veld staan. Leden of ouders van jeugdspelers van Tesla Lint, die buiten Lint wonen, kunnen meespelen met de straat langs waar ze “logisch gezien” Lint binnen rijden.

Per ploeg vragen we een bijdrage van 20€, ter plaatse te betalen. Hiermee is ook iedereen verzekerd.

Veel plezier en trainen is toegestaan.

Het volledige reglement vind je HIER.