EK Volleybal - helpers

Voor het EK Volleybal is Volley Vlaanderen LAST-MINUTE op zoek naar begeleiders voor de 7 side-events (1 begeleider per stand, maar meer kan ook !) op verschillende tornooidagen.
Misschien leuk voor een ploeg (minimum 16j) om hieraan deel te nemen?

Als dank krijgt elke begeleider, buiten het gratis volgen van de wedstrijd nadien, twee extra tickets voorzien op een dag naar keuze en een uniek supporterspakket.

Wat houdt het in? 3 uur voor de wedstrijd van de Belgen word je verwacht aanwezig te zijn om gebriefd te worden zodoende je 2u voor de wedstrijd klaar bent om te begeleiden. Er zijn 7 activiteiten (5 challenges en 2 losse activiteiten) voorzien waar je enthousiast de bezoekende kinderen en ouders moet motiveren om aan de volley challenges mee te doen. De kinderen die deelnemen aan de challenges krijgen een scorekaartje en kunnen hiermee een prijs winnen. Eens de wedstrijd begonnen is en alle supporters in de zaal zitten, mogen de begeleiders zelf de wedstrijd gaan volgen.

Meer info omtrent de challenges kan je dagelijks op de facebook pagina van Volley Vlaanderen terugvinden. We stellen sinds vrijdag 1 challenge per dag voor. 

De datums waar nog begeleiders gezocht worden :

Zat 14/09 wedstrijd om 17.30u

Zond 15/09 wedstrijd om 15.30u

Din 17/09 wedstrijd om 20.30u

Woe 18/09 wedstrijd om 20.30u

Di 24/09 (kwartfinale) wedstrijd om 20.30u

Anderzijds is Volley Vlaanderen voor zaterdag 14 september in Brussel nog op zoek naar iemand die graag in het mascotte pak zou willen kruipen.

Wie ziet het zitten om die dag in Red Vedette te transformeren? Je mag je per 2 aanbieden zodat de tweede persoon kan assisteren bij het aan- en uitkleden. De wedstrijd van de Belgen start om 17u30, indien mogelijk verwelkomen we jullie graag twee uur voor de wedstrijd. Als dank kunnen we jullie nog twee extra tickets voorzien op een dag naar keuze en een uniek supporterspakket.

Indien je vragen of interesse hebt gelieve rechtstreeks contact op te nemen met (clubcoach) Roel Janssen (Tel. 02 257 16 05​ - GSM: +32 (0)497 11 19 97 - roel.janssen [at] volleyvlaanderen.be​),
onder vermelding van naam, voornaam en e-mail adres.