Lid worden?

VC TESLA LINT is een club waar zowel aan competitief als recreatief volleybal gedaan kan worden.  Zowel onze eerste herenploeg (1e Nationale) als damesploeg (1e Divisie) strijden mee in de hogere competities.  De 6 andere dames- en herenploegen spelen in divisie, provinciaal of gewestelijk niveau in de VVB-competitie.  Ook in de verschillende jeugdreeksen (meer info onder het tabblad jeugd) zijn we talrijk vertegenwoordigd en op recreatief vlak hebben we meerdere ploegen die aantreden in de Sporta-competitie.

 

Mensen die graag lid wensen te worden kunnen zich inschrijven via het juiste inschrijvingsformulier. 

Het inschrijvingsformulier voor VVB is niet te downloaden, maar kan je verkrijgen bij de VVB secretaris, Dieter Marissens (secretarisvvb [at] teslalint.be). Vergeet zeker geen duidelijke pasfoto en dokterskeuring bij je inschrijving toe te voegen! Hou er rekening mee, dat het ongeveer 2 tot 3 weken kan duren tussen aanvraag en effectieve ontvangst van de spelerskaart.

Voor Sporta stuur je het ingevulde formulier getekend door naar onze secretaris Sporta, Jens Binnemans (secretarissporta [at] teslalint.be).

 

Eerst proberen?

 

Mensen die graag eerst een keertje komen kijken of proberen alvorens lid te worden zijn steeds welkom op 1 van de vele trainingen die gedurende de week plaatshebben.

Neem even contact op met de betreffende contactpersoon voor de gewenste ploeg/competitie zodat er kan afgesproken worden wanneer dit het best mogelijk is. 

 

  • Prevolley (vanaf 3e kleuterklas - 3e leerjaar) - teamjeugd [at] teslalint.be
  • Jeugdwerking (3e leerjaar - 6e middelbaar) - teamjeugd [at] teslalint.be
  • Volwassenen VVB - sport [at] teslalint.be
  • Volwassenen Sporta - sport [at] teslalint.be